Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Σύλληψη για ναρκωτικά σε περιοχή του Ν. Πέλλας

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 32χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε
δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε στο όχημα που οδηγούσε, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό φωτιστικό του οχήματος, 1 συσκευασία που περιείχε 3,5 γραμμάρια κοκαΐνης. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 5.800 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο, καθώς και το όχημα στο οποίο επέβαινε. 

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος, την κοκαΐνη θα την πουλούσε σε 35χρονο, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *