Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Αναπτυξιακή Πέλλας: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα Leader

Η Αναπτυξιακή Πέλλας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.) ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων στα πλαίσια της 4ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων του Τοπικού Προγράμματος του Άξονα 4 του ΠΑΑ «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER στο Ν. Πέλλας». 

Συνολικά υποβλήθηκαν εννέα (9) φάκελοι υποψηφιότητας, συνολικού κόστους 2.784.262,16 € και Δημόσιας Δαπάνης 2.192.911,16 €, ενώ τα αντίστοιχα ποσά το οποία προκηρύχθηκαν στα πλαίσια της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ήταν 1.961.030,52 € (προϋπολογισμός) και 1.114.285,64 € (Δημόσια Δαπάνη). 

Η Αναπτυξιακή Πέλλας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ) εκφράζει την ικανοποίησή της για την ομαλή διαδικασία της υποβολής και το ζωηρό επενδυτικό ενδιαφέρον της περιοχής σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς όσον αφορά την οικονομία και ανάπτυξη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *