Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Αυτές είναι οι 5 πιο σέξι διαφημίσεις του Superbowl (vids)

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το Super Bowl, που για όσους δεν ξέρουν είναι κάτι σαν τον τελικό του Champions League του Αμερικανικού ποδοσφαίρου. Απόψε τα ξημερώματα,
λοιπόν, εκατομμύρια άντρες θα στηθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους για να δουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής, περιμένοντας παράλληλα να αποκαλυφθούν τα πιο σέξι διαφημιστικά της χρονιάς.

Φέτος ξεχώρισε η διαφήμιση της αλυσίδας fast food «Carl’ s Jr.», μία από τις εταιρίες που συνήθως επιλέγουν όμορφες και τολμηρές γυναίκες για τις διαφημίσεις τους, όπως και φέτος με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Charlotte McKinney.

Ας ανεβάσουμε λοιπόν τη θερμοκρασία, παρουσιάζοντας τις 5 πιο σέξι διαφημίσεις στην ιστορία του Superbowl, ξεκινώντας από τη φετινή...


Carl's Jr. Super Bowl 2015 Commercial Charlotte McKinney All Natural Burger




Teleflora Adriana Lima - 2012 Super Bowl Commercial




The Contract - 2011 Super Bowl




Super Bowl XLIV Dodge Charger Man's last stand Commercial



Miller Lite: Catfight




huffington.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *