Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο Π.Σ. Λουτρακίου για τα 15α Ποζαρίτικα

Ο Π.Σ. Λουτρακίου "ΤΟ ΠΟΖΑΡ" αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει με ιδιαίτερη χαρά, όλον αυτό το κόσμο που ήταν παρόν και τις 4 μέρες των εκδηλώσεων για τα 15α Ποζαρίτικα 2013, όπου κατέκλυσε το προαύλιο χώρο του Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, δείχνοντας πραγματικά την αγάπη του για το πολιτισμικό γεγονός του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας και όχι μόνο.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης που είναι πάντα δίπλα μας, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας όπου βοήθησαν τα μέγιστα στην προβολή και διαφήμιση για τα 15α Ποζαρίτικα.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και όλους τους εθελοντές που εργάζονταν όλες αυτές τις μέρες αφιλοκερδώς για βγει εις πέρας αυτή οι μεγάλη εκδήλωση όπου φιλοξένησε πάνω από 10.000 κόσμο αυτές τις 4 μέρες.

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου το τελευταίο όπως πάντα Σαββατοκυριακό του Αυγούστου, με συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.


Με εκτίμηση
το Δ.Σ.
Π.Σ. Λουτρακίου
"ΤΟ ΠΟΖΑΡ"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *