Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Σκύδρα: Ανακοίνωση για τη Μελέτη Περιβ/κών Επιπτώσεων του Αγωγού Φυσικού Αερίου

Γνωστοποιείται ότι στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκύδρας βρίσκεται ο φάκελος της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου << Διαδριατικός αγωγός φυσικού αερίου και συνοδευτικές


εγκαταστάσεις >> του οποίου ένα κομμάτι διασχίζει το Δήμο μας , ( Πετριά - Σκύδρα – Άσπρο – Καλύβια ) , και υλοποιείται από την .
΄Οσοι –ες ενδιαφέρονται για να πληροφορηθούν για το περιεχόμενό του και για να καταθέσουν γραπτώς τη γνώμη και τις προτάσεις τους , ( υπάρχει ειδικό κουτί για το σκοπό αυτό ) , μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 , ( Τηλ.: 2381351851-2-3-5 ) .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *