Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Γνωρίστε τη Βενετία μέσα σε τρια λεπτά (vid)

Το όνομά της έχει συνδεθεί ανά τους αιώνες με θρύλους, μύθους, έρωτες και δικαίως θεωρείται ως μία από τις πλέον ρομαντικές πόλεις του κόσμου.

Και δεν είναι μόνο η θέση της -πάνω σε 118 νησάκια που συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρες- αλλά κυρίως είναι η αύρα της που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Τα σοκάκια, τα ιστορικά κτήρια, τα γραφικά μπιστρό, το ιστορικό κέντρο και οι αξεπέραστες γόνδολες με τους γονδολιέρηδες και συναγωνίζονται για μια βόλτα των επισκεπτών στα γραφικά κανάλια είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που ξεδιπλώνονται σε ένα time lapse βίντεο μόλις 3 λεπτών. Αρκετό ή όχι, είναι ικανό να σας κάνει να την ερωτευτείτε ξανά ή… περισσότερο κάνοντας μια διαδρομή στην πόλη για μια μέρα!



πηγή:perierga.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *