Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη με τα 200 κιλά κλεμμένα ακτινίδια στη Σκύδρα

Συνελήφθη χθες (19.10.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας 49χρονος, για κλοπή ακτινιδίων. Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε από τον 46χρονο να αφαιρεί μέσα από το αγρόκτημά του στο Λιποχώρι Πέλλας δέκα πλαστικά τελάρα που περιείχαν διακόσια κιλά ακτινίδια και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων ο 49χρονος συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς. Η αφαιρεθείσα ποσότητα ακτινιδίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 46χρονο ιδιοκτήτη.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *