Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΓΑΣ Κορινός - ΦΟ Αριδαίας 58-57

Δεν τα κατάφερε ο ΦΟΑ σήμερα στην Κατερίνη για τη 2η αγωνιστική με αντίπαλο τον Κορινό και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες σε ένα ματς που όπως και στην 1η αγωνιστική είχε ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σημαντικό ρόλο όμως έπαιξε και σήμερα η κούραση αφού και πάλι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και μόλις με 6 παίκτες σε όλο το παιχνίδι.

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο με τον Κορινό να παίρνει μια διαφορά 11 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως οι παίκτες του Λάζαρου Λούση δεν τα παράτησαν και επέστρεψαν στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε πολλές εναλλαγές στο σκορ με το ΦΟΑ να βρίσκεται πίσω με 58-57 όμως αυτή τη φορά δεν είχε την τύχη με το μέρος του αφού ο Μπεγλόπουλος αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Κατερίνη.

Το επόμενο Σάββατο ο ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία το Μέγα Αλέξανδρο Πολυκάστρου.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A(21-16), B(38-30), Γ(50-46), Δ(58-57)

ΦΟΑ (Λούσης): Aβραμίδης 3(1), Τοπαλίδης 16(1), Χαραλαμπίδης 15(1), Μπεγλόπουλος 8, Παπαβραάμ 2, Μακρόπουλος 13, Μαυρίδης, Παναγιωτίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 58-57
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (21:30)
AΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΣΑ 0-20
ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (18:00)
AΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (18:00)
AΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 64-52

πηγη:foaridaias.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *