Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

505 Έλληνες έχουν πάνω από 60 δισ. ευρώ!

Κουτσούμπας: «505 Έλληνες έχουν πάνω από 60 δισ. ευρώ»

«Καμία ιδιωτικοποίηση, καμία διαθεσιμότητα, καμία απόλυση, καμία αλλαγή σε εργασιακές σχέσεις, σε μισθούς και δικαιώματα των εργαζομένων» απαίτησε ο γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τα περί των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.

«Η κρίση βαθαίνει, τα προβλήματα μεγαλώνουν, ο λαός στενάζει και λέει "δεν πάει άλλο"», τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και πρόσθεσε ότι ο πλούτος συνεχίζει να συγκεντρώνεται από τους λιγοστούς μεγαλοεπιχειρηματίες την ώρα που ο λαός πεινάει.

«Ξέρουμε που υπάρχει και που πάει ο πλούτος. Μόνο 505 Έλληνες αυτήν τη στιγμή έχουν πάνω από 60 δισ. ευρώ την ώρα που ο λαός πεινάει. Μόνο 8.000 Έλληνες είναι εκατομμυριούχοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρόσφατα διαβάσαμε και όσα συμβαίνουν στη δημόσια υγεία. Στον "Ευαγγελισμό" προχθές, λόγω εφημερίας, 53 ράντζα κατέκλυσαν το νοσοκομείο. Αυτή είναι η δημόσια υγεία. Ο λαός "την πληρώνει" σε όλους τους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, υγεία, παιδεία, πρόνοια κ.α», συμπλήρωσε.


πηγή:topontiki.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *