Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Νεοναζί μετανοεί επειδή ανακάλυψε την εβραϊκή καταγωγή του

Ένας ηγέτης των Ούγγρων νεοναζί ανακαλύπτει ότι είναι Εβραίος και μετανοεί τις πολιτικές του!

Ένας νεοναζί ηγέτης της Ουγγαρίας βρέθηκε να έχει εβραϊκές ρίζες και ζήτησε συγγνώμη για το πολιτικό του παρελθόν στην τηλεόραση. Ήδη ξεκίνησε επαφές με την εβραϊκή κοινότητα της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης.

Ήταν ο υπαρχηγός του νεοναζιστικού και αντισημιτικού κόμματος της Ουγγαρίας (Jobbik), τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα. Μόνο ο αρχηγός του κόμματος ο Gabor Bona, είχε μεγαλύτερο χάρισμα και τις ρητορικές ικανότητες του Szegedi, ο οποίος επετίθετο σε κάθε πτυχή της ζωής και της εβραϊκή κουλτούρας. Αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν. Ο Csanad Szegedi, ανακάλυψε πως οι ρίζες του είναι εβραϊκές και επειδή θέλει να κρατάει την συνοχή του αποφάσισε να φύγει από τον κόμμα.

Η ανακάλυψη προκάλεσε τέτοια αναταραχή που ο Szegedi πήγε στην τηλεόραση για να ομολόγησε δημοσίως: «Ήμουν ένα πρόσωπο που προκάλεσε πόνο στους άλλους και, το χειρότερο, προκάλεσε το μίσος εναντίον των Εβραίων και των Τσιγγάνων».

Szegedi επικοινώνησε με τον Ραβίνο Shlomo Koeves και εξέφρασε τη λύπη του με ένα γραπτό μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Μπορεί να αρέσει ή όχι, αλλά το γεννεαλογικό δέντρο λέει ξεκάθαρα: είμαι Εβραίος».

Φανταστείτε τι  έχει να γίνει όταν μάθουμε την πραγματική καταγωγή όλων αυτών των μελαχρινών ‘καθαρών Ελλήνων’ της χρυσής αυγής...


πηγή:tokaravani.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *