Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ν. Κωνσταντόπουλος εναντίον «58» - Τι απάντησαν μέσω Facebook

Μέσω Facebook απάντησε η Πρωτοβουλία για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη στην τοποθέτηση του Νίκου Κωνσταντόπουλου ότι «τα κόμματα δεν γίνονται με διακηρύξεις και συλλογές υπογραφών…».

Η ανάρτηση στην σελίδα Facebook των «58» αναφέρει:

«Ο κύριος Νίκος Κωνσταντόπουλος μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί με την Πρωτοβουλία μας. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Τα κόμματα δεν γίνονται με διακηρύξεις και συλλογές υπογραφών, είναι δορυφορικές νοοτροπίες για την εξουσία από ανθρώπους που νομίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρχει εξουσία χωρίς αυτούς”.Έχουμε αποφασίσει να μην απαντάμε σε υβριστές, αλλά η συγκεκριμένη κατηγορία προερχόμενη από το συγκεκριμένο άνθρωπο δεν μας στεναχωρεί καθόλου. Αντιθέτως».


Πηγή: Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *