Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν άριστο τρόπος για την προβολή του Ελληνικού μελιού τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό, που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους χώρους της έκθεσης.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ μεχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τους 70.000

Στόχος της 5ης έκθεσης είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης.
Επιπλέον, θα αποτελέσει ιδανικό τόπο για τη σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών, επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Θεωρώντας τη Μελισσοκομία ως έναν από τους κλάδους που μπορεί και πρέπει να αποτελεί την κορωνίδα της ελληνικής αγροτικής οικονομίας, διοργανώνουμε το 5Ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας.

Το μέλι είναι ένα προϊόν απόλυτα φυσικό, με τεράστια αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό και ευρύ φάσμα χρήσεων σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης ζωής.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τα προϊόντα της μέλισσας, να ακούσουν τις απόψεις των ειδικών, να τα δοκιμάσουν αλλά και να αγοράσουν απευθείας από τον παραγωγό αγνά προϊόντα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δούνε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους από κοντά τις μέλισσες και να παρακολουθήσουν τον παραδοσιακό τρόπο εξαγωγής του μελιού από τις κηρήθρες.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας έχει πλέον γίνει θεσμός και έχει καταστεί σημείο αναφοράς και τόπος συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας.

Καλή αντάμωση!



Η ΕΚΘΕΣΗ


Τόπος: ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ


Ημερομηνίες και ωράριο λειτουργίας

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 4μμ– 9μμ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 10πμ – 9μμ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 10πμ – 8μμ


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ


Εταιρίες παραγωγής και τυποποίησης μελιού

Επιχειρήσεις και εταιρίες επεξεργασίας μελιού

Επιχειρήσεις και εταιρίες παραγωγής προϊόντων μέλισσας

Επιχειρήσεις και εταιρίες παραγωγής και επεξεργασίας κεριού

Εταιρίες κατασκευής η αντιπροσώπευσης μελισσοκομικού εξοπλισμού

Εταιρίες κατασκευής ή αντιπροσώπευσης εξοπλισμού συσκευασίας και τυποποίησης

Εταιρίες και συνεταιρισμοί με βασική παραγωγή το μέλι και τα προϊόντα κυψέλης

Επιχειρήσεις και εταιρίες παραγωγής βιολογικού μελιού

Φαρμακευτικές εταιρίες

Δήμοι όπου η κύρια παραγωγή τους είναι η μελισσοκομία

Περιφέρειες, Επιμελητήρια, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Δημόσιοι οργανισμοί και Υπουργεία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *