Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

«Οι Γερμανοί δεν θα είχαν τις αντοχές σας» παραδέχεται ο Φούχτελ - Απολογισμός του εντεταλμένου της Μέρκελ

«Θαυμάζω εκείνους τους επιχειρηματίες στην Ελλάδα που παρά τις φοβερά αντίξοες συνθήκες, επιμένουν στη διατήρηση των επιχειρήσεων τους. Οι γερμανοί επιχειρηματίες δεν θα είχαν ανάλογες αντοχές» δηλώνει ο υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας και ειδικός απεσταλμένος της Μέρκελ στην Ελλάδα, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, στο Βήμα της Κυριακής.

Δύο χρόνια μετά την έναρξη της ελληνογερμανικής συνεργασίας στον τομέα της Αυτοδιοίκησης και λίγο μετά τη συνέλευση στη Νυρεμβέργη, ανακοινώνει ότι ξεκινά η υλοποίηση των προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί. Σημειώνει δε την εκτίμησή του τα πιο σημαντικά πράγματα από τη Συνέλευση ήταν η παρουσίαση των προγραμμάτων για τη διαχείριση των απορριμμάτων και το μήνυμα της Μέρκελ ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί με κάθε τρόπο.



Πηγή: in.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *