Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με λεωφορείο - Στρατιώτης ο οδηγός που σκοτώθηκε!

Το τροχαίο έγινε στην διασταύρωση Πανοράματος-Χορτιάτη λίγο μετά τις 10.00
- Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
- Συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο λεωφορείο και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο
- Οι 3 τραυματισμένοι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο
- Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους - Διακόπηκε η κυκλοφορία στο σημείο του δυστυχήματος
 

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 10.00 στον δρόμο Πανοράματος - Χωρτιάτη, την ώρα που έβρεχε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Εκείνη την ώρα ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα ένα λεωφορείο και οι οδηγοί δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την σύγκρουση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου γκάζωσε για να προλάβει να επαναφέρει το αυτοκίνητό του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η μετωπική σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και στον δρόμο επικράτησε πανικός. Το λεωφορείο δίπλωσε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Όπως έγινε γνωστό, νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε ο 23χρονος οδηγός του ΙΧ, που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία. Οι τρεις τραυματισμένοι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

πηγη:newsit

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *