Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ερωτικό τρίο μαύρης μαγείας

Επί δέκα ολόκληρα χρόνια μια 34χρονη – σήμερα- γυναίκα ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη, παγιδευμένη στα δίχτυα μιας σατανικής γυναίκας που την είχε πείσει ότι της είχαν κάνει μάγια. 

Όπως αποκαλύπτει η Espresso, το ατελείωτο θρίλερ με τις καθημερινές ιεροτελεστίες που κόστισαν μια περιουσία στην εύπιστη γυναίκα κατέληξε σε εκβιασμούς για να μην δημοσιοποιηθούν σκη νέα από το πρωτοφανές ερωτικό τρίγωνο στο οποίο την υποχρέωσαν να συμμετάσχει μαζί με την «μάγισσα» και τον… γιό της!

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, μοιάζει απίστευτη. Στο πρόσωπο της νέας γυναίκας που αναζητούσε απελπισμένα βοήθεια, βλέποντας την ερωτική της ζωή να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, η παμπόνηρη «μάγισσα» και ο γιός της είχαν βρει το ιδανικό θύμα.

Όλα ξεκίνησαν το 2003, όταν η 24χρονη τότε γυναίκα κλονίστηκε από την απόρριψη του ερωτικού της συντρόφου. Πάνω στην απελπισία της, κατέφυγε στη «μάγισσα» που μπορούσε με διάφορα μαντζούνια και μαγγανείες να λύσει τα μαγεία με τα οποία δήθεν ήταν «δεμένη» και να κάνει τον αγαπημένο της να επιστρέψει στην αγκαλιά της.

Όμως, αν και η αφελής γυναίκα ξόδεψε 112.000 ευρώ(!) για να φέρει πίσω τους άπιστους συντρόφους της, που την εγκατέλειπαν ο ένας μετά τον άλλο, αποτέλεσμα δεν είδε… κάποια στιγμή, η 34χρονη αντιλήφθηκε πως η «μάγισσα» την κοροϊδεύει και προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή. Όμως η 59χρονη έβαλε σε εφαρμογή το «plan b». Την κάλεσε στο τηλέφωνο και της ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή της να βρει ησυχία, επειδή τα μάγια ήταν τόσο βαριά που μπορούν να «λυθούν» μόνο με ερωτική τελετή!

Χαμένη στην απόγνωση της, η νεαρή κοπέλα ενέδωσε ελπίζοντας ότι θα έβαζε τέλος στο πρόβλημα της. Έτσι, τον περασμένο Μάρτιο είχε μια οργιαστική σεξουαλική συνεύρεση με τα 38χρονο γιο της «μάγισσας». Η 59χρονη μάλιστα προσφέρθηκε να κάνουν… τρίο, ώστε η παρουσία της να ενισχύσει τις «αόρατες δυνάμεις»!

Έτσι η 3χρονη κατέληξε να συμμετέχει μαζί με τη μητέρα και τον γιο σε σκηνές που θα ζήλευαν παραγωγοί ταινιών πορνό!

Πηγή: Espresso

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *