Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η "ανάπτυξη" του πρωθυπουργού είναι η ανάπτυξη του Μπόμπολα!



Αφού πήρε εργολαβία την έκδοση σχολικών βιβλίων μετά το κλείσιμο του ΟΕΔΒ από τον Samaras (Ο Μπόμπολας), αφού του χαρίστηκε η συχνότητα της Digea μετά από 24 χρόνια ημινόμιμης λειτουργίας και βγάλαν από τη μέση για λογαριασμό του τον ανταγωνισμό ΕΡΤ (του Μπόμπολα), αφού του χαρίστηκε το δάσος των Σκουριών από τον Παπακωνσταντίνου και τον Πάχτα (του Μπόμπολα)
, αφού πήρε την ανάθεση επέκτασης του ανύπαρκτου μετρό Θεσσαλονίκης (ο Μπόμπολας), αφού πήρε 108εκ δάνεια από τις χρεωκοπημένες τράπεζες με αναχρηματοδότηση μνημονίου (δηλαδή δική μας) μέσα σε 8 μήνες (ο Μπόμπολας), αφού έχει βγάλει εξωφρενικά φράγκα από παράλογα και παράνομα διόδια σε Αττική Οδό και άλλους αυτοκινητόδρομους σε όλη τη χώρα (Ο Μπόμπολας), αφού το όνομά του ήταν πρώτο στη λίστα Λαγκάρντ (του Μπόμπολα), τώρα διέταξε (ο Μπόμπολας) και την φυλάκιση της μισής Χαλκιδικής που δεν του κάνει την χάρη να τον αφήσει να τους εξοντώσει και αυτούς και τα παιδιά τους, για να φορτώσει με κι' άλλα εκατομμύρια τους λογαριασμούς του στην Ελβετία! (Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ!) ... Νομίζεις πως κυβερνάει ο Σαμαράς νοικοκυραίε που θες και πολιτική σταθερότητα;!

Διώξεις 55 ατόμων για τις Σκουριές

Κλήσεις σε κατοίκους χωριών της Χαλκιδικής για υποθέσεις που σχετίζονται με το κίνημα εναντίον της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές, επιδόθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο από τις αρχές.

Όπως γράφει το Alterthess, έχουν σχηματιστεί τρεις διαφορετικές δικογραφίες που περιλαμβάνουν περίπου 55 άτομα στο σύνολο. Οι δικογραφίες αφορούν περιστατικά μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου και οι κατηγορίες είναι πλημελημματικού χαρακτήρα -απρόκλητη βία.

Στις δικογραφίες εμπλέκονται κάτοικοι της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας.Οι κατηγορίες αφορούν γεγονότα που έγιναν στην Ιερισσό την Τσικνοπέμπτη, με την εισβολή ΜΑΤ στο χωριό, την παρεμπόδιση δημοσιογράφων να φτάσουν στον χώρο της Ελληνικός Χρυσός και ένα τρίτο περιστατικό, στο οποίο οι κάτοικοι μπλόκαραν το δρόμο.

Νομικοί κύκλοι, σύμφωνα με το Alterthess, κάνουν λόγο για εξωφρενικές διώξεις και για βιομηχανία διώξεων που προσβάλλουν τη δικαιοσύνη.

πηγή:tvxs.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *