Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ελεύθεροι δύο από τους τέσσερις προφυλακισμένους για τις Σκουριές!

Ελεύθεροι, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο ή χρηματική εγγύηση, αφέθηκαν με απόφαση του τριμελούς συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, δύο από τους τέσσερις προφυλακισμένους, κατηγορούμενους για την εμπρηστική επίθεση της 17ης Φεβρουαρίου 2013 στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.

Την αποφυλάκισή τους, έπειτα από έξι μήνες, αποφάσισε η πρόεδρος Πλημμελειοδικών, Ελένη Παρπούλα, παρά την αρνητική εισήγηση της εισαγγελέως.

Για τους δύο που αφέθηκαν ελεύθεροι, υπήρχαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τεκμήρια ενοχής, καθώς είχε βρεθεί γενετικό υλικό του ενός, σε σκούφο ο οποίος είχε βρεθεί στο εργοτάξιο, ενώ ο δεύτερος φέρεται να είχε στην κατοχή του κυνηγετικό όπλο, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση.

Κάτοικοι της περιοχής, με τους οποίους επικοινώνησε το koutipandoras.gr εκφράζουν την αισιοδοξία τους, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αφεθούν ελεύθεροι και οι άλλοι δύο προφυλακισμένοι.

πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *