Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο ψύχραιμος Ομπάμα και οι ταραξίες που διέκοψαν την ομιλία του -Δεν άφησε την ασφάλεια να τους ακουμπήσει [βίντεο]

Το ταλέντο του να αντιδρά ψύχραιμα ό,τι κι αν συμβεί κατά τη διάρκεια μίας ομιλίας του έδειξε για μία ακόμη φορά ο Μπαράκ Ομπάμα. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος κατάφερε να χειριστεί το ζήτημα ως ρήτορας και μάλιστα δεν άφησε την ασφάλεια να αγγίξει τους ταραξίες.

Ο Ομπάμα έκανε για μία ακόμη φορά έκκληση στο Κογκρέσο για αλλαγή του νόμου για το μεταναστευτικό, όταν κάποιος από το κοινό άρχισε να φωνάζει πως η οικογένειά του είναι χωρισμένη τα τελευταία 19 χρόνια χρόνια. Σύντομα προστέθηκαν κι άλλες φωνές, κατά των απελάσεων.

Αφού έκανε μία κίνηση προς τους άνδρες ασφαλείας, που έτρεξαν αμέσως για να απομακρύνουν τους ταραξίες, λέγοντάς τους «μην ανησυχείτε για αυτό παιδιά, δεν χρειάζεται να φύγει», ο πρόεδρος των ΗΠΑ στράφηκε προς τον άνδρα που αντέδρασε πρώτος και τον κάλεσε να συνεργαστούν για τον ίδιο σκοπό. 

«Ο εύκολος τρόπος είναι να φωνάζουμε και να προσποιηθώ ότι μπορώ να κάνω κάτι παραβιάζοντας τους νόμους. Εγώ σου προτείνω το δύσκολο τρόπο, να ακολουθήσουμε τη δημοκρατική οδό και να πετύχουμε αυτό που θες. Αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο να φωνάζεις. Αλλά όσοι θέλετε να το πετύχετε, θα διαδηλώσω και θα πολεμήσω μαζί σας», απάντησε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Δείτε το video:




πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *