Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Έτοιμα τα νέα ημερολόγια του Συλλόγου Φιλόζωων Έδεσσας

Ο Σύλλογος Φιλόζωων Έδεσσας Κ.Π.Σ δημιούργησε ένα πανέμορφο ημερολόγιο για το έτος 2014. Σκοπός της έκδοσης είναι η οικονομική του ενίσχυση. Η τιμή του ημερολογίου είναι μόνο 3 ευρώ. Όπως γνωρίζετε ο Σύλλογος μας δεν επιδοτείται από το Δήμο ή το κράτος με αποτέλεσμα οι αποκλειστικοί πόροι του να οφείλονται σε συνδρομές δωρεές χορηγίες μελών και φίλων.

Τα ελάχιστα ευρώ που καλείστε να προσφέρετε με την αγορά του ημερολογίου αξιοποιούνται με το καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε αποτελεσματική βοήθεια στα αδέσποτα του Δήμου μας. Χάρη στη στήριξη σας μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες για την περίθαλψη, διάσωση αδέσποτων ζώων αλλά και εκστρατείες ενημέρωσης κοινής γνώμης, εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία, ώστε από τη μικρή ηλικία να αναπτυχθεί το αίσθημα της ζωοφιλίας και η υπεύθυνη αντιμετώπιση των απροστάτευτων ζώων.


Ημερολόγια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα κτηνιατρεία Γιόφτσης Νικόλαος Φιλίππου 33, Σλίμπας Βασίλειος δίπλα στα δικαστήρια, Τσουλφάς Δημήτριος 18ης Οκτωβρίου 19 καθώς και από τα PETS Ηρώων Πολυτεχνείου 10 και Ζωοτροφές Κετζιτζίδης Χαράλαμπος Φιλίππου 43.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική σας ανταπόκριση στη συνευθύνη για λιγότερα εγκατελειμένα ζώα.
 
 
πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *