Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Γιαννιτσών.


Απο την αρχή έδειξαν τις διαθέσεις τους οι παίκτες του Δικεφαλου μην αφήνοντας τη νεοσύστατη ομάδα του Φίλιππου να πλησιάσει ποτέ στο σκορ,κλείνοντας μάλιστα το 1ο δεκάλεπτο με σκορ 2-21.Στο 2ο ημίχρονο η διαφορά θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν οι παίκτες ήταν πιο προσεκτικοί στην άμυνα και στα ριμπάουντ καθώς χάθηκαν αρκετά αμυντικά,παρόλα αυτά ήρθε η άνετη επικράτηση και ξανα έφερε χαμόγελα μετά τη περσινή τραγική χρονιά της ομάδας.Ξεχώρισε ο Τριανταφύλλου απο τον ΠΑΟΚ,ο οποίος φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 28 πόντους.Το επόμενο Σάββατο στην Αριδαία ο επομένος αγώνας με αντίπαλο τον Σκυδραϊκό.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1ο(2-21) 2ο(17-32) 3ο(25-57) 4ο(33-81)

Φίλιππος Ν. Πέλλας : Παυλίδης 2 , Φανάκης 6, Βογιατζόγλου 4, Τσομπανάκης 5, Αναστασίου 8, Κοκκονας 8

ΠΑΟΚ Αλμωπίας : Πεϊος  8, Λιούγκας 13(1), Αβραάμ 5, Σεραφείμ 4, Δελόγλου 9, Θυσιάδης 10, Τριανταφύλλου 28(1), Βαρδάρης 4









2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *