Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα δεχτεί» τους πλειστηριασμούς

Για το θέμα που έχει προκύψει με το ενδεχόμενο άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, συνεδρίασε σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τη συνεδρίαση ανακοινώθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θεωρεί ότι η κίνηση αυτή αποτελεί μια νέα καθολική επίθεση στη ζωή μεγάλου μέρους του πληθυσμού, κυρίως των φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων».

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση «ξεκαθαρίζει προς όλες τις πλευρές και με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ένα τέτοιου είδους χτύπημα σε ανθρώπους που ήδη, έχουν χάσει σχεδόν τα πάντα. Θα υπερασπιστεί τα ασθενέστερα στρώματα από κάθε βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματά τους».




Πηγή: efsyn.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *