Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ετήσιος χορός φιλοζωικού συλλόγου Αριδαίας

Σε μια προσπάθεια ανεύρεσης πόρων, ώστε ο φιλοζωικός σύλλογος να αποκτήσει κατάλληλο όχημα για την περισυλλογή και μεταφορά των αδέσποτων ζώων σε συμβεβλημένο κτηνίατρο στην Έδεσσα και την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών, διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στις 16 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00, στο κέντρο "Δήμητρα" στην Αριδαία.

Οι ενεργοί εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου, απευθυνόμενοι σε όλους τους συμπολίτες τους, ζητούν να τους βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και να παρευρεθούν στον ετήσιο χορό του συλλόγου.

Την προσπάθεια αυτή θα στηρίξουν μορφωτικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής μας, με την συμμετοχή των παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων τους.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΑ!
Τιμή εισόδου υπέρ συλλόγου: 5 ευρώ
Τιμή πλήρους μενού : 12 ευρώ
Ώρα προσέλευσης : 20:00
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΖΩΩΝ "Η ΕΛΠΙΔΑ"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *