Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Διαβάστε τι έκαναν οι ομάδες μας: Αλμωπός Αριδαίας, Άρης Λουτρακίου, ΑΣ Πρόμαχοι, Δόξα Εξαπλατάνου Ηρακλής Γαρεφίου, Όλυμπος Αψάλου και Εθνικός Αριδαίας

Διαβάστε τι έκαναν οι ομάδες μας: Αλμωπός Αριδαίας, Άρης Λουτρακίου, ΑΣ Πρόμαχοι, Δόξα Εξαπλατάνου Ηρακλής Γαρεφίου, Όλυμπος Αψάλου και Εθνικός Αριδαίας.





Ελπίδα Έδεσσας - Αλμωπός Αριδαίας 2-1


Πολύ μεγάλη νίκη στην εκπνοή για την Ελπίδα της Εδέσσης καθώς κέρδισε με σκορ 2-1 τον Αλμωπό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα από την Αριδαία άνοιξε το σκορ με τον Ελευθεριάδη, ενώ αμέσως μετά ο Ουζούνης έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 64' λεπτό. Η νίκη ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Παλιμάνη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.






Άρης Λουτρακίου - Αναγέννηση δωροθέας 3-0

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αρη Λουτρακίου που επικράτησε με το ευρύ 3-0 της Δωροθέας. Οι σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Σπρίτος, Δέλλιος και Δίος.








Δόξα εξαπλατάνου - Ολυμπιακός Γαλατάδων 1-0

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Εξαπλατάνου απέναντι στον Ολυμπιακό Γαλατάδων με 1-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ πολύ νωρίς στο 9' με τον Θωμά Λ.






ΑΣ Πρόμαχοι - Νίκη Βορεινού 5-1

Σε ένα ματς με συνολικά 6 γκολ οι Πρόμαχοι κέρδισαν άνετα 5-1 τη Νίκη Βορεινού. Οι σκόρερ των γηπεδούχων οι: Νάνος (48', 77'), Τούμπης (61'), Αμπάρης (68'), Λεμονίδης (89') ενώ το μοναδικό γκο της Νίκης πέτυχε με αυτογκολ του Κοστινά στο (85').







Δόξα Ριζού - Ηρακλής Γαρεφείου 6-2

Σαν τρένο η Δόξα Ριζού κέρδισε πολύ άνετα 6-2 τον Ηρακλή Γαρεφείου. Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων οι οποίοι από το πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 5-0.  Στο 13’ ο Μουρουζίδης, στο 30’ ο Παπαδόπουλος Κ., στο 35’ ο Ταρπάνης και στο 40’ και 44’ πάλι ο Μουρουζίδης. Τέλος στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπίνος Βασίλης μείωσε σε 5-1, ενώ ο Μουρουζίδης λίγο αργότερα έκανε το 6-1. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με τέρμα του Μάρκου.



Μακεδονικός Ίδας - Όλυμπος Αψάλου 2-1

Τη νίκη πήρε η Ίδα απέναντι στην ομάδα της Αψάλου με 2-1. Ο Όλυμπος άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ του Σαμαρά, ενώ η ισοφάριση ήρθε ύστερα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γάτσου. Ο ίδιος παίκτης έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Ίδας με το δεύτερο γκολ του στο 70'.




Εθνικός Αριδαίας - ΑΣ Άγρας 5-0


Άνετη νίκη πέτυχε η ομάδα της Αριδαίας με 5-0. Ο Μήντσης άνοιξε το σκορ στο 30', στο 59' ξανά ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού. Το 3-0 έγινε από τον Γρηγορίου, στο 75' ο Ζουλλέκου και στο 83' ο Αγιάννογλου διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.







ialmopia.gr
 

https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts


 







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *