Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Σπάνια, συγκλονιστική συνέντευξη του Kurt Cobain βγαίνει 20 χρόνια μετά (ηχητικό)!

Στο σχολείο νόμιζε πως είναι ομοφυλόφιλος και οι συμμαθητές του ήταν σίγουροι πως θα τους σκότωνε όλους μέσα στο σχολείο.Ο αείμνηστος τραγουδιστής των Nirvana είχε δώσει μια συνέντευξη την οποία το PBS ξέθαψε τώρα, 20 χρόνια μετά.

Τον Ιούλιο του 1993, ο Kurt είχε μιλήσει με τον Βρετανό δημοσιογράφο Jon Savage στη Νέα Υόρκη.Του είχε εκμυστηρευτεί πως όταν ήταν στο σχολείο νόμιζε πως ήταν ομοφυλόφιλος επειδή του άρεσε να κάνει παρέα μόνο με κορίτσια. Κυρίως, επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που τους φέρονταν τα αγόρια.

Μίλησε για την παιδική του ηλικία και είπε πως όλα άλλαξαν μετά το διαζύγιο των γονιών του.
Λέει πως οι συμμαθητές του πίστευαν πραγματικά πως κάποια μέρα θα έμπαινε μέσα με ένα όπλο και θα τους σκότωνε όλους. Ποιος να φανταζόταν πως o Kurt ήταν τελικά επικίνδυνος.... μόνο για τον εαυτό του.

Ακούστε την συγκλονιστική συνέντευξη:





πηγή:kamarinia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *