Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Καρέ καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Περίπου στις εφτά το απόγευμα μία μαύρη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού μάρκας Honda Varadero με δύο επιβάτες σταμάτησε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 420.

Ο συνοδηγός κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα και εκτέλεσε εν ψυχρώ δύο άτομα μέλη της Χρυσής Αυγής 20 και 26 ετών. Μάλιστα αφού εκτέλεσε τα δύο άτομα, τα οποία έπεσαν αιμόφυρτα στο έδαφος -σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας πέθανε ακαριαία- ο δράστης συνέχισε να πυροβολεί εναντίον τους, όπως αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της. Μάλιστα τραυματίστηκε και ένα ακόμα άτομα από τα πυρά των εκτελεστών.

Στη συνέχεια ο συνεπιβάτης ανέβηκε στη μηχανή και ο οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν.


πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *