Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο που βρίσκονται επί της λεωφόρο Ηρακλείου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες στη μηχανή κρατούσαν σύμφωνα με άλλες πληροφορίες καλάσνικοφ και κατά άλλες πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν κατά ομάδας ατόμων που ήταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, τα οποία ήταν σε λειτουργία, αλλά η πόρτα ήταν κλειστή και τα ρολά κατεβασμένα.

Από τους πυροβολισμούς έπεσαν νεκρά δύο άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη ένα άτομο έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τα θύματα σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη ήταν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. 

Οι δράστες διέφυγαν με τη μηχανή και χάθηκαν στα στενά του Ηρακλείου ενώ η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.


πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *