Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τελεσίγραφο για Τζάκρη

Τελεσίγραφο στέλνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα προς τον αρχηγό του κόµµατος, αν δεχτεί τη Θεοδώρα Τζάκρη και τη στηρίξει ως υποψήφια.
 
 Τα πράγµατα στην Πέλλα φαίνεται πως έχουν αγριέψει και οι ΣΥΡΙΖΑίοι προειδοποιούν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε καν για συνεργασία ή άτυπη στήριξη, σε περίπτωση που κατέβει για δήµαρχος το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. 
 
Οπως αφήνουν να εννοηθεί, αν ο Τσίπρας τη δεχτεί, τότε η µόνη τους επιλογή είναι να αποχωρήσουν αυτοί, καθώς θεωρούν ότι δεν θα πρέπει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Αντίστοιχη θέση έχουν αρκετοί από αυτούς και για το ενδεχόµενο να ενταχθεί η όµορφη Θεοδώρα στο ψηφοδέλτιο του κόµµατος για τις εθνικές εκλογές, κάτι που έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται έντονα το τελευταίο διάστηµα στην περιοχή.
 
 
πηγη:parapolitika

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *