Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Γιαννιτσά & Έδεσσα

Στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα, χθες Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς συνολικά τρία άτομα για ναρκωτικά. Συγκεκριμένα:

Γιαννιτσά


Συνελήφθησαν χθες (20.12.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, δύο άνδρες 47 και 55 ετών, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, κατόπιν συντονισμένων αστυνομικών ενεργειών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι και διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος πούλησε στον 55χρονο (7) ναρκωτικά δισκία έναντι χρηματικού ποσού.

Στην κατοχή του 55χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω ναρκωτικά δισκία και (1) κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, στην κατοχή του 47χρονου, καθώς και σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (5) ευρώ και (99) φαρμακευτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Έδεσσα


Συνελήφθη χθες (20.12.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας άνδρας ηλικίας 38 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Έδεσσα Πέλλας, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη μεικτού βάρους (0,5) γραμμαρίων και μία συσκευασία που περιείχε τρία φαρμακευτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
 
 
πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *