Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ παρέμβαση του Ν. Νικολόπουλου στη Βουλή: «Έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει και απολύθηκε! Αυτό είναι πράξη μείζονος κοινωνικής απαξίας, κύριε πρωθυπουργέ;» (vid)

Με αφορμή τις υποθέσεις Λιάπη, Χρυσής Αυγής και με περίσσευμα πολιτικής (αλλά και προσωπικής) υποκρισίας, ο Αντώνης Σαμαράς φέρνει προς ψήφιση διάταξη με την οποία θα απαγορεύονται τα προνόμια σε βουλευτές που διαπράττουν αδικήματα κοινωνικής απαξίας.

Ο βουλευτής Αχαϊάς, Νίκος Νικολόπουλος, από βήματος της Βουλής και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό αναρωτήθηκε αν – με δεδομένη τη σχετική διάταξη – θα κυβερνά τη χώρα ένας πρωθυπουργός χωρίς... προνόμια.

Διότι θυμήθηκε τη συγκλονιστική αποκάλυψη που είχε φέρει στο φως το χωνί. Την υπόθεση της καθηγήτριας του Κολλεγίου Αθηνών, στο οποίο είναι πρόεδρος ο πρωθυπουργικός αδερφός,Αλέξανδρος Σαμαράς.

Η, επί είκοσι χρόνια στο συγκεκριμένο σχολείο, εκπαιδευτικός απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί; Επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να ενοχλήσει τον γιο του πρωθυπουργού ενώ αυτός αντέγραφε κατά τη διάρκεια διαγωνίσματος.

Είναι ή δεν είναι αυτό αδίκημα κοινωνικής απαξίας; Και αν είναι, θα αφαιρεθούν τα προνόμια του κυρίου Σαμαρά; Ή για ακόμη μία φορά και με αφορμή την υπόθεση του ούτως ή άλλως ξεγραμμένου από τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλη Λιάπη αλλά και τις διώξεις κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εκτοξεύτηκαν πυροτεχνήματα επικοινωνιακού εντυπωσιασμού και η ουσία θα παραμείνει η ίδια;

Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα από την ομιλία του Νίκου Νικολόπουλου στη Βουλή των Ελλήνων:




πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *