Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος Πέλλας:καλεί τους δημότες να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ

Συνεδρίασε στα γραφεία της ΔΕΗ στα Γιαννιτσά, η ειδική επιτροπή η οποία εξετάζει τις περιπτώσεις επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος δημοτών, που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.



Συγκεκριμένα, εξέτασε 15 περιπτώσεις καταναλωτών στους οποίους έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης.

Η ειδική επιτροπή αποτελείται από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πέλλας, εκπρόσωπο της ΔΕΗ, της ΔΕΔΔΗΕ και της Π.Ε. Πέλλας. Έργο της ειδικής επιτροπής είναι η αξιολόγηση όλων των σχετικών με τη διακοπή ρεύματος περιπτώσεων, ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά των οποίων η παροχή έχει διακοπεί λόγω οφειλών.

Ο Δήμος Πέλλας καλεί τους δημότες που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ. Για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΔΕΗ ή στο γραφείο Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής στα Γιαννιτσά. Τηλ. Επικοινωνίας 2382350806

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *