Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών ο Δήμαρχος Πέλλας (pics)

Τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών επισκέφθηκε χθες 24/12/2013, παραμονή Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιαννιτσών Γιώργο Τόσιο, για να καλωσορίσουν και να ανταλλάξουν ευχές με τους Αθλητές της Εθνικής ομάδας της Κυπριακής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που φιλοξενούνται τις Άγιες ημέρες αυτές στις εγκαταστάσεις του ‘’Διεθνούς Ναυταθλητικού Προπονητικού Κέντρου στον Λουδία’’ από τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών για την χειμερινή τους προετοιμασία.

Εκεί τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Γ. Νίκος Θωμαΐδης και ο Έφορος Εγκαταστάσεων Τάσος Μητκάκης. Ο Δήμαρχος Πέλλας συνομίλησε με τους Αθλητές και τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Σπύρο Ασπρογέρακα και Τόμμυ Μιλτιάδους για αρκετή ώρα σε ευχάριστο κλίμα και τους προσέφερε συμβολικά αναμνηστικά δώρα δίνοντας τους την ευκαιρία στο μικρό αυτό διάλλειμα από την σκληρή προπόνηση να δοκιμάσουν και λίγα τοπικά εδέσματα από έναν μικρό μπουφέ που είχε ετοιμαστεί ειδικά για την περίπτωση.
 






 
Στην συνέχεια οι Αθλητές επέστρεψαν στα αγωνιστικά τους σκάφη και στα ήρεμα νερά του Λουδία για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Είναι η 3η φορά μέσα στο 2013 που η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας επιλέγει το Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία για την Εθνική της Ομάδα, αυτό επιβεβαιώνει την υψηλής ποιότητας προπόνηση που μπορεί να παρέχει ο κωπηλατικός στίβος του Λουδία και οι εγκαταστάσεις Ολυμπιακών προδιαγραφών που υπάρχουν εκεί.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι στο παρελθόν επέλεξαν τις εγκαταστάσεις του Λουδία για την προετοιμασία τους πολλά μεγάλα ονόματα Παγκόσμιας κλάσης όπως οι: Γιάννης Κουρκουρίκης, Κώστας Καρυώτης Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Ivo Yanakiev, Βούλγαρος Χάλκινος Ολυμπιονίκης στην Αθήνα 2004, η Romyana Neykova Βουλγάρα τρεις φορές Ολυμπιονίκης, ως προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Βουλγαρίας, οι Αδερφοί Γκοντούλα, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, η Κύπρια Άννα Ιωάννου, Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, οι Βολιώτες Στέργιος Παπαχρήστος, 4ος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Γιώργος Παπασακελαρίου, έφηβος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, οι Εθνικές Ομάδες της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Ρωσίας και πολλοί άλλοι.


Ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Ο.Γ.

Αθανάσιος Γίδαρης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *