Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Αργυρό μετάλλιο η Τσεκούρα Αμαλία στο Διεθνές μήτινγκ taekwondo της Κύπρου

Με αργυρό μετάλλιο και τη 2η θέση επέστρεψε η αθλήτρια του Α.Σ. «Φίλιππου» Γιαννιτσών, Αμαλία Τσεκούρα, από το Διεθνές μήτινγκ taekwondo της Κύπρου.


Η Αμαλία που αγωνίστηκε στην κατηγορία των γυναικών στα 46 kg με την επίλεκτη ομάδα Βορείου Ελλάδας σταθερή στις διακρίσεις τα τελευταία δύο χρόνια, χάρισε μία ακόμα επιτυχία στον Α.Σ. «Φίλιππο» Γιαννιτσών και στην πόλη μας κατακτώντας τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Η προπονήτρια της επίλεκτης ομάδας Βορείου Ελλάδας, η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου με την ομάδα που αποτελούσαν οι:
1)Τσεκούρα Αμαλία Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών
2)Ανανιάδου Αθανασία Α.Σ. «Άλμπατρος» Μενεμένης
3)Τσαχτσιρλής Δημήτριος Α.Σ. «Μακεδονική Ασπίδα» Κουφαλίων
4)Τσιφτσής Α.Σ. «Μακεδονική Δύναμη» Κοζάνης
Κατάφεραν να κερδίσουν 2 αργυρά μετάλλια με την αθλήτρια Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών και τον Τσαχτσιρλή Δημήτριο του Α.Σ. «Μακεδονική Ασπίδα» Κουφαλίων, νικώντας αθλητές-τριες από δυνατές χώρες που έχουν παράδοση στο taekwondo όπως Ολλανδία, Ισραήλ, Ρωσία.
Επίσης επίλεκτη ομάδα αγωνίστηκε και από την Ένωση Νότιου Ελλάδας και στη γενική κατάταξη μεταλλίων η Ελλάδα κατέλαβε την 3η θέση.
Η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου κατά την άφιξη της με την αποστολή μας δήλωσε: «όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν πολύ καλά, το επίπεδο των αθλητών-τριων ήταν πολύ υψηλό και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική την επιτυχία της αθλήτριας μας, αλλά και των άλλων παιδιών. Χαίρομαι όμως περισσότερο που η Τσεκούρα Αμαλία το τελευταίο καιρό αποτελεί μία σταθερή αξία στο χώρο του taekwondo και αυτό το δείχνουν οι επιτυχίες της, το αξίζει γιατί δουλεύει με υπομονή και επιμονή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν».


 
 
πηγη:logospellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *