Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αρνήθηκαν να μπουν στις τάξεις τους οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες (14/01) στην ομαλή λειτουργία του 1ου Γενικού Λυκείου της πόλης των Γιαννιτσών όταν αρνήθηκαν να μπούν στις τάξεις τους οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, αντιδρώντας με την απόφασή τους αυτή στην έλλειψη εκπαιδευτικών σε μαθήματα δέσμης όπως η Βιολογία.

Από το ξεκίνημα της χρονιάς, η εκπαιδευτική κοινότητα ζητούσε να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία με προσλήψεις προσωπικού επισημαίνοντας τα προβλήματα που δημιουργούνται στην διδασκαλία της ύλης, ακόμη και σε βασικά μαθηματα στα οποία θα διαγωνιστούν οι μαθητές στις πανελλαδικές εξετάσεις. Αντί αυτού το υπουργείο προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα με αποσπάσεις και αναπληρωτές να καλύψει τα κενά χωρίς όμως αυτό να καταστεί πλήρως δυνατό.

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα με τον Διευθυντή του παραπάνου σχολείου, τα μαθήματα σήμερα (15/01) διεξάγονται κανονικά, αφού ήδη η καθηγήτρια βιολογίας βρίσκεται στην θέση της. Όσον αφoρά τα άλλα αιτήματα των μαθητών, θα λυθούν ύστερα από διάλογο και στο μέτρο του δυνατού.
 
 
 
Με πληροφορίες από loydias blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *