Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΑΟΚ Γουμένισσας 53 - 65 (pics, vids)

Δεν τα κατάφερε χτες το απόγευμα ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας, και γνώρισε την ήττα με 53-65 από τον ΑΟΚ Γουμένισσας, στο ΔΑΚ Αριδαίας.


Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την εκνευριστική αστοχία των παικτών του ΠΑΟΚ από την περιφέρεια, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, πράγμα που οδήγησε μοιραία στο 6ο κίτρινο φύλλο αγώνα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με κακές επιθέσεις κι επιλογές εκατέρωθεν. Σ' αυτό βοήθησαν και οι καλές άμυνες των δύο ομάδων, ειδικά μέσα στη ρακέτα, γεγονός που οδήγησε σε πολλά μακρινά (συνήθως άστοχα) σουτ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα του ΑΟΚ Γουμένισσας άρχισε να βρίσκει ρυθμό στην επίθεση, κι εκμεταλλευόμενη τις βιαστικές επιλογές, αλλά και τη χθεσινή ''λειψανδρία'' (μόλις 7 παίκτες διαθέσιμοι) του ΠΑΟΚ, ξέφυγε στο σκορ, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενη με 12 πόντους ( 19 - 31 ).



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως όλοι φαντάζονταν, με μια αντεπίθεση διαρκείας του ΠΑΟΚ. Παραδοσιακά δυνατός όταν επιστρέφει από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον Τριανταφύλλου σε ρόλο οργανωτή, και το χθεσινό εορτάζοντα Λιούγκα να πυροβολεί από την περιφέρεια, ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ. Η πίεση στο κατέβασμα της μπάλας και η διαρκής κίνηση από τους γηπεδούχους, οδήγησαν τους παίκτες του ΑΟΚ σε αλλεπάλληλα λάθη, που σε συνδυασμό με τη σχετική ευστοχία των ασπρόμαυρων, έφεραν τον ΠΑΟΚ προσωρινά σε θέση οδηγού. Το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 40 - 40.


Στην τελευταία περίοδο, φάνηκαν οι απουσίες της ομάδας της Αλμωπίας, σε αντιπαράθεση με το μεγάλο βάθος στον πάγκο του ΑΟΚ. Χωρίς καθαρό μυαλό από την υπερπροσπάθεια, με τους Λιούγκα και Σεραφείμ να συνεχίζουν τραυματίες τον αγώνα και τους Ουρτζάνη και Δελόγλου στον παγκο με 5 φάουλ, το ροζ φύλλο αγώνα απομακρύνθηκε. Ο ΑΟΚ Γουμένισσας, με συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα και καίριες ανανεώσεις επιθέσεων από τα επιθετικά ριμπάουντ, ξέφυγε στο σκορ, και στο τέλος πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια του για άνοδο στην Α' Κατηγορία. Τελικό σκορ : 53 - 65



Πολύ καλή η διαιτησία των Κορδάλη, Αρβανίτη.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στην έδρα των Ατρόμητων Νέας Σάντας.


ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Σεραφείμ 5, Δελόγλου 2, Ουρτζάνης 1, Μπαξαδάκης 4, Λιούγκας 15, Βαρδάρης 2, Τριανταφύλλου 26 .


Δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο από τον αγώνα...

















https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts


ΠΗΓΗ: www.ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *