Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αραβανή: Τόσο όμορφη που σε ζαλίζει (pics)

Αραβανή: Τόσο όμορφη που σε ζαλίζει (pics)Η ρομαντική ομορφιά της Ευαγγελίας Αραβανή και η αψεγάδιαστη σιλουέτα της…

Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1985 στην Λευκάδα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και το 2005 αναδείχθηκε στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, Σταρ Ελλάς. Αυτή ήταν η αρχή για να συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα από το χώρο της μόδας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες και έχει πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα περιοδικών.

Την έχουμε δει και στην τηλεόραση, σε ρόλο παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Όμορφος κόσμος το πρωί», στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούργλου, στην τηλεοπτική σεζόν 2007 – 2008. Απο τον Ιανουάριο 2013 μέχρι και τον Ιούνιο 2013 ήταν η παρουσιάστρια στην καθημερινή απογευματινή εκπομπή του MTV Hellas, στο Greekclips. Η τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν στον show «Dancing with the stars 4″, όπου βγήκε έβδομη.

Τόσο η γυμνασμένη σιλουέτα της, όσο και τα υπέροχα χαρακτηριστικά προσώπου της, την έκαναν ξεχωριστή και αγαπητή στο κοινό.






















Πηγή: jenny.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *