Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2014 στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στην Έδεσσα (Ψηλός Βράχος), έγινε η καθιερωμένη κοπή τη βασιλόπιττας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.


Στην συνέχεια ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ.
Παντελεήμων Καραλάζος (Δρ. Θ.) πραγματοποίησε σύντομη ομιλία με αφορμή την είσοδο στο νέο έτος.


Την εορταστική εκδήλωση έκλεισε η νεανική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποία απέδωσε με μεγάλη επιτυχία επίκαιρους ύμνους υπό τη διεύθυνση της πρεσβυτέρας Μαρίας Αφεντούλη μεταδίδοντας ζωντάνια και αισιοδοξία στο πολυπληθές ακροατήριο.


Στην εκδήλωση παρέστησαν κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.
 


 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *