Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ιερόσυλοι βεβηλώνουν και καταστρέφουν τάφους στην Φούστανη!

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Φούστανης-Πέλλας, από το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά άγνωστοι ιερόσυλοι βεβήλωσαν και κατέστρεψαν τα κοιμητήρια του χωριού τους.

Συγκεκριμένα, νυκτερινές ώρες της 02/03-01 άγνωστοι εισήλθαν στα κοιμητήρια του παραπάνω χωριού και αφού αφαίρεσαν τα μπρούτζινα αντικείμενα, στην συνέχεια προκάλεσαν ζημιές στους τάφους, σπάζοντας τα τζάμια και τα μάρμαρα από αυτούς.

Εικάζεται ότι πρόκειται για αλλοδαπούς δράστες που αφαιρούν και πωλούν τον μπρούντζο για λίγα χρήματα. Το ίδιο μάλιστα φαινόμενο, είχε συμβεί πριν αρκετό καιρό και σε άλλα κοιμητήρια της περιοχής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *