Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή-Πρόσκληση Δημάρχου Σκύδρας προς το νέο Διοικητή Γεν. Νοσοκ. Πέλλας

Ο Δήμαρχος Σκύδρας Γ.Χοϊδης έστειλε στο νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας Ηλία Τσιαμήτρο την παρακάτω επιστολή:

"Εκ μέρους και των Δημοτικών-Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Σκύδρας, τους οποίους έχω την τιμή να εκπροσωπώ,

Σας καλωσορίζω, με τη σειρά μου, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και σας συγχαίρω για την ανάληψη των νέων καθηκόντων, του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας.

Ταυτόχρονα, σας προσκαλώ να μας επισκεφθείτε στο Δημαρχείο, όποτε, φυσικά, το επιτρέψει ο σχεδιασμός του προγράμματος δράσης σας, προκειμένου να συζητήσουμε και ν΄ανταλλάξουμε αντίστοιχες του αντικειμένου σας απόψεις, τόσο με την ιδιότητα του Δημάρχου Σκύδρας, όσο και του ιατρού-χειρουργού στο Νοσοκομείο Έδεσσας από το 1983 έως το 2007.

Θεωρούμε θετικό το γεγονός ότι διαθέτετε τις ανάλογες γνώσεις για τον ευαίσθητο τομέα της υγείας που κληθήκατε να υπηρετήσετε, επίσης, ότι ανήκετε στη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια και βεβαίως ότι προέρχεστε από το γειτονικό μας νομό Ημαθίας.

Ολοκληρώνοντας, και με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς εύχομαι σ΄εσάς και στους συνεργάτες σας υγεία, αντοχή, καλή συνεργασία και το βέλτιστο αποτέλεσμα στη διασφάλιση παροχής υπηρεσιών δημόσιας υγείας υψηλού επιπέδου".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *