Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Συγκρότηση σε σώμα και κοπή Πίτας για την ΝΟΔΕ Πέλλας

Συνεδρίασε την Παρασκευή 03/01/2014, η ΝΟΔΕ Πέλλας με τη νέα της μορφή.
Παρόντες ήταν ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αθανάσιος Γίδαρης, ο Βουλευτής Δάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι νεοεκλεγέντες Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας Νίκος Θωμαίδης, Έδεσσας Γεώργιος Σέξτος, Αλμωπίας Γέσθη Πασχαλίδου, Σκύδρας Ευάγγελος Λόγγος, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πέλλας Απόστολος Κοσκερίδης, οι Θεματικοί Τομεάρχες, Αγροτικού Μιχάλης Ζαχαριάδης, Δικαιοσύνης Δαμιανός Καρακελίδης, Μισθωτών Σαράντης Χρυσογονίδης, Πολιτισμού Σταύρος Καραγεωργιάδης, Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννης Χουρσόγλου, Εμπόρων - Βιοτεχνών Χρήστος Χατζηβασιλειάδης και ο Νίκος Αργυρός μέλος ΝΟΔΕ.
 


 

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, σύντομες αλλά πολύ ουσιαστικές τοποθετήσεις έκαναν ο Βουλευτής Πέλλας Δάνης Τζαμτζής και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, τονίζοντας αμφότεροι την ανάγκη της εξωστρέφειας της Παράταξης της ΝΔ αλλά και των κομματικών οργανώσεων προς την κοινωνία και τις ευπαθείς ομάδες.



Στην εισήγησή του ο Πρόεδρος Αθανάσιος Γίδαρης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι στόχος των νέων κομματικών οργάνων είναι η παρέμβαση στην κοινωνία και στα προβλήματά της. Ο Πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ Νίκος Αργυρός τόνισε ότι πρέπει να δοθεί λόγος και ρόλος στις κομματικές οργανώσεις.

Ο νέος Γραμματέας της ΝΟΔΕ, Νίκος Θωμαΐδης παρακάλεσε τους Προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. του Νομού να προγραμματίσουν τις Εκδηλώσεις και τις Δράσεις που προτίθενται να διοργανώσουν και να τις γνωστοποιήσουν στην ΝΟΔΕ έτσι ώστε να τις στηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Παράλληλα, έγινε η συγκρότηση σε σώμα, που έχει ως ακολούθως:
- Πρόεδρος ΝΟΔΕ - Αθανάσιος Γίδαρης
- Αναπλ. Πρόεδρος - Χρήστος Χατζηβασιλειάδης
- Γραμματέας – Νίκος Θωμαΐδης



Νομαρχιακή Οικονομικής Επιτροπής (Ν.Ο.Ε.)

Πρόεδρος: Γέσθη Πασχαλίδου.

Μέλη: Χρήστος Κάμτσης και Ευάγγελος Λόγγος.



Νομαρχιακή Επιτροπή Δεοντολογίας (ΝΟ.Ε.Δ.)

Πρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου.

Μέλη: Δημήτρης Ταπαζίδης και Νίκος Αργυρός.



Για τις θέσεις που προβλέπονται από τον νέο κανονισμό λειτουργίας της ΝΔ προτάθηκαν προς την Γραμματεία Οργανωτικού οι:

Υπέυθυνος Στρατηγικού σχεδιασμού & επικοινωνίας: Βασίλης Τζιουβάρας

Υπευθυνος Οργάνωσης: Θεοδόσης Ουραϊλίδης



Στο τέλος της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο Πρόεδρος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΟΔΕ και το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι που αντιστοιχούσε στην Νέα Δημοκρατία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *