Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Διακρίσεις για τα κορίτσια του Πανεδεσσαϊκού στο 1ο Αναπτυξιακό Καμπ Κοριτσιών που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ (pics)

Με την συμμετοχή έντεκα (11) κοριτσιών συμμετείχε ο Πανεδεσσαϊκός στο 2ήμερο CAMP που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του PAOK SPORTS ARENA την 1 & 2 Φεβρουαρίου. Στο camp συμμετείχαν περισσότερες από εκατό αθλήτριες προερχόμενες από την οικοδέσποινα ομάδα της Θεσσαλονίκης και λοιπές ομάδες της Βορείου Ελλάδας.



Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπονήσεις με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίδεται στις βασικές δεξιότητες της καλαθοσφαίρισης, γνωριμία με νέες μεθόδους προπόνησης και ενδυνάμωσης άλλα και αγώνες μεταξύ των συμμετεχόντων.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κατά σειρά την 1η ημέρα ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας Χάρης Μαρκόπουλος, η παλαιά αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών Πόλυ Σαρέγκου και οι καλαθοσφαιριστές Γιώργος Μπόγρης, Goran Vucicevic και Μιχάλης Λιάπης, ενώ τη 2η ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και εκ των πρωτεργατών της μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης κ. Σάκης Λάιος.



Με το πέρας του προγράμματος της πρώτης ημέρας όλες οι Αθλήτριες παρακολούθησαν τον αγώνα πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ της ανδρικής Ομάδας του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο.



Για τον Πανεδεσσαϊκό η δεύτερη ημέρα είχε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον καθώς τρεις αθλήτριες του συμμετείχαν στον τελικό του διαγωνισμού τριών πόντων (Καρτσαμάρη Ν., Σιάντη-1η στα προκριματικά-, Σιβένα) και δύο στον τελικό του διαγωνισμού λέι απ (Σίπκα, Καρτσαμάρη Κ.). Το επιστέγασμα της θετικής παρουσίας της ομάδας της Έδεσσας ήρθε όμως στο τέλος με την Σιβένα Κωνσταντίνα (γεν.2000) να κερδίζει (μετά από ψηφοφορία όλων των προπονητών των ομάδων)τον τίτλο του MVP του καμπ μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, έχοντας να ανταγωνιστεί μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες. Σίγουρα μία τιμητική διάκριση που δίνει κίνητρο στην ίδια και στους προπονητές του συλλόγου για περισσότερη και μεθοδικότερη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο.

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *