Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μπουτάρης : ''Εύχομαι να επανεκλεγεί ο Τζιτζικώστας''

Την ευχή να εκλεγεί περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος θα διεκδικήσει
εκ νέου τη δημαρχία στις εκλογές του Μαΐου. 

«Ευχόμαστε ο Τζιτζικώστας να είναι πάλι περιφερειάρχης. Εγώ, τουλάχιστον, το εύχομαι», είπε ο κ. Μπουτάρης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το θέμα της θαλάσσιας συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζιτζικώστας ήταν παρών στη συνέντευξη, και ο κ. Μπουτάρης εξήρε τη συμβολή του για να υπάρξει εξέλιξη στο ζήτημα της θαλάσσιας συγκοινωνίας, ενώ το ίδιο είπε και για τον πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ Σπύρο Βούγια.




ΠΗΓΗ: news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *