Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Δυναμική απάντηση από το Κερατσίνι στους Χρυσαυγίτες

«Μικρά» φάνηκαν τα Τάγματα Εφόδου έπειτα από τη σημερινή αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι. Με τη δυναμική συμμετοχή 4.000 ατόμων και την εντυπωσιακή στήριξη από τον κόσμο στις γειτονιές, η αντιφασιστική πορεία έδωσε την απάντηση στους νεοναζί.

Με παλμό, συνθήματα και μαζική συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι.

Κινήσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου και αριστερές οργανώσεις αν και σε διαφορετικές προσυγκεντρώσεις, ενώθηκαν σε μια ενιαία πορεία μέσα στο Κερατσίνι, δίνοντας έτσι την κατάλληλη απάντηση στους Χρυσαυγίτες που εμφανίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, για να βεβηλώσουν πανό στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και υπό την επιτήρηση της αστυνομίας να δημιουργήσουν επεισόδια στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Ρεσάλτο.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στην πορεία συμμετείχαν περίπου 4.000 με 5.000 άτομα, τα οποία περνώντας μέσα από τα στενά του Κερατσινίου δέχθηκαν την εντυπωσιακή συμπαράσταση και στήριξη ντόπιων, ηλικιωμένων και νεαρών.

Η επιτήρηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν στενή, χωρίς όμως να δημιουργηθεί επεισόδιο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μία ώρα πριν την έναρξη της πορείας, Χρυσαυγίτες πέταξαν τρικάκια στη Νίκαια.




Πηγη: efsyn.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *