Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτο βίντεο: Κάμερα πέφτει από αεροπλάνο και καταλήγει στα... γουρούνια!

Απίστευτο βίντεο! Κάμερα πέφτει από αεροπλάνο και καταλήγει στα... γουρούνια!Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου. Όλα άρχισαν όταν μία ομάδα ατόμων πέταγε με αεροπλάνο για να κάνουν ελεύθερη πτώση, την οποία και άρχισαν να καταγράφουν.
Ένα ατύχημα, όμως, είχε ως αποτέλεσμα το άτομο που κρατούσε την κάμερα στο χέρι του να τη χάσει και έτσι η κάμερα να πραγματοποιήσει ελεύθερη πτώση προς το... άγνωστο.

Έπειτα από οκτώ μήνες αναζήτησης, η κάμερα βρέθηκε και κανείς από την ομάδα δεν πίστευε αυτό που έβλεπε από το υλικό που είχε καταγράψει τη λίγη ώρα που βρισκόταν στον αέρα μέχρι να προσγειωθεί στη γη!

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και δέκα δευτερολέπτων που ανέβηκε στις 9 Φεβρουαρίου στο YouTube και ήδη έχει ξεπεράσει τα 1,280,000 views βλέπουμε το ταξίδι της κάμερας κατά τη διάρκεια πτώσης της από αεροπλάνο, όταν ξαφνικά καταλήγει σε μία φάρμα με γουρούνια! Ένα από τα γουρουνάκια, μάλιστα, έχοντας την περιέργεια να δει τι είναι το αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό άρχισε να τη γλείφει και έτσι το αποτέλεσμα είναι μοναδικό...

Δείτε το video:






Πηγή: Πρώτο Θέμα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *