Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σκέψεις για κινητοποιήσεις από τους καθηγητές μέσης εκπαίδευσης

Την απόφαση να προτείνει προς τις ΕΛΜΕ μία 48ωρη και πενθήμερη απεργία έλαβε το ΔΣ της ΟΛΜΕ στη σημερινή του συνεδρίαση, όπου κατάρτισε το πρόγραμμα των
αγωνιστικών κινητοποιήσεων για το επόμενο διάστημα για να εκφράσει την αντίθεσή της στην πολιτική της κυβέρνησης, με κύρια αιχμή την αποτροπή των απολύσεων, όπως τονίζουν σε σχετική τους ανακοίνωση.

Η αρχή θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή με την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στις 1.00 το μεσημέρι και στάσεων εργασίας στις 12.00-2.00 μ.μ. για την πρωινή βάρδια και 2.00 μ.μ.-4.00 μ.μ. για την απογευματινή).

Για την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, η ΟΛΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών. Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και την Πέμπτη 6 Μαρτίου πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με δύο τρίωρες στάσεις εργασίας (11.00-2.00 μ.μ. και 2.00- 5.00 μ.μ.). Για τις 6/3 υπάρχει πρόταση της ΟΛΜΕ προς τις ΕΛΜΕ που θα οργανώσουν συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας, να κηρύξουν συμπληρωματική τρίωρη στάση.

Οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ θα συνεδριάσουν στις 27 Φεβρουαρίου προκειμένου να εξετάσουν την πρόταση της ΟΛΜΕ για 48ωρη απεργία (13-14 Μαρτίου) και για πενθήμερη απεργία (17-21 Μαρτίου).




ΠΗΓΗ: news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *