Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Αλλαγή φωτιστικών σωμάτων στο Ριζάρι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο αντικατάστασης των παλαιών λαμπτήρων με νέα φωτιστικά LED. Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Πράσινο Ταμείο» του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με προϋπολογισμό 160.000 €.

Στο πλαίσιο του έργου αντικαθίστανται τα παλιά φωτιστικά του κεντρικού δρόμου του Ριζαρίου, που έχουν ήδη αποξηλωθεί. Στόχος είναι να αντικατασταθούν το συντομότερο με τα νέα φωτιστικά, έτσι ώστε η ταλαιπωρία των κατοίκων και των διερχόμενων οδηγών να διαρκέσει για μικρό χρονικό διάστημα.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών, όμως το έργο θα αναβαθμίσει το δημοτικό φωτισμό και ταυτόχρονα θα βοηθήσει το Δήμο Έδεσσας να εξοικονομήσει σημαντικούς πόρους.





Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *