Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μαραντόνα επιστρέφει στα γήπεδα!

Ο Μαραντόνα επιστρέφει στα γήπεδα!
Ο Ντιέγο Μαραντόνα ετοιμάζεται να φορέσει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια στα 53 του και να μαγέψει στο χορτάρι στην πέμπτη κατηγορία της Αργεντινής με την Ντεπορτίβο Ριέστρα!

Οι μέρες του εθισμού φέρονται να ανήκουν οριστικά στο παρελθόν για τον Ντιεγίτο, ο οποίος πρόσφατα πόζαρε για φωτογραφία δείχνοντας σε πολύ καλή σωματική κατάσταση. Aνάλογη αίσθηση έδωσε και κατά την επίσκεψή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ από τη χώρα του, είναι έτοιμος να παίξει ξανά μπάλα για μια ομάδα που ανήκει στον δικηγόρο του Βίκτορ Στινφάλε, με τον οποίο έχει και φιλικές σχέσεις!

Η Ντεπορτίβο Ριέστρα παίζει στην πέμπτη κατηγορία της Αργεντινής και ετοιμάζει ντεμπούτο του Μαραντόνα στις 23 Μαρτίου! Μάλιστα, προκειμένου να βολέψει όλο τον κόσμο που περιμένει για την επιστροφή του «Θεού», σχεδιάζει να αλλάξει έδρα και να αγωνιστεί στο γήπεδο της Σαν Λορέντζο! 

Τον Αύγουστο του 2013 ανακοινώθηκε ως προπονητής σε θέματα ψυχολογίας της Ριέστρα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ίδιος δήλωσε μέσα στη βδομάδα ότι «θέλω να παίξω». Η ομάδα του φέρεται να έχει ήδη καταθέσει αίτημα στην Ομοσπονδία. Όπως τονίζει η Ole, οι άνθρωποι του συλλόγου έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι το θέμα δεν θα κολλήσει στα διαδικαστικά.

«Σε πέντε βδομάδες ο Μαραντόνα θα παίξει για τη Ριέστρα. Θα κάνει ντεμπούτο στις 23 Μαΐου», τόνισε πηγή στην εφημερίδα της Αργεντινής, ενώ ο Βίκτορ Μόρε που έχει το νούμερο 10 υποστήριξε ότι ευχαρίστως θα του το παραχωρήσει και θα φορέσει όποιον αριθμό του δώσουν! 

Ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης, ένα άγγιγμα της μπάλας από τον Ντιεγίτο είναι ικανό για να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ!


πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *