Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Nokia: Ερχεται η συσκευή για τους ξεχασιάρηδες

 Nokia: Ερχεται η συσκευή για τους ξεχασιάρηδες Ξεχάσατε τα κλειδιά, το πορτοφόλι ή ακόμη και το κινητό σας στο σπίτι; Μία νέα συσκευή από την Nokia έρχεται να λύσει το πρόβλημα των ξεχασιάρηδων με την νέα συσκευή που παρουσίασε χτες.

Το ιδιαίτερο αυτό προϊόν ονομάζεται Treasure Tag και απευθύνεται στους κατόχους Lumia συσκευών, οι οποίοι έχουν την τάση να ξεχνούν που έχουν βάλει κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο. Μέσω τεχνολογίας NFC ή Bluetooth και έχοντας τη σχετική εφαρμογή στο τηλέφωνό τους, μπορούν να εντοπίσουν οποιοδήποτε αντικείμενο όπως πορτοφόλι, κλειδιά ἠ άλλα αντικείμενα που έχουν προσθέσει στην εφαρμογή του κινητού τους και τα οποία θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικά. 

Στην περίπτωση λοιπόν που κάποιος ετοιμάζεται να γύγει από το σπίτι τους χωρίς τα κλειδιά ή το πορτοφόλι του , τότε μια δυνατή ηχητική ειδοποίηση θα αποστέλλεται στο τηλέφωνο, ενώ θα μπορεί να δει και το σημείο που τα έχει αφήσει. Οι χρήστες της συσκευής θα μπορούν να συνδέσουν μέχρι 4 απαραίτητα αντικείμενα. 

Η συσκευή, η οποία έχει διαστάσεις 30 x 30 x 10 mm και βάρος 13 g, θα έχει μπαταρία με αυτονομία έξι μηνών και θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: λευκό, μαύρο, μπλε και κίτρινο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές τον Απρίλιο, με τιμή κοντά στα τριάντα δολάρια.


πηγή:fpress.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *