Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Φοβερό καρφί Κακλαμάνη σε Μηταράκη!

Φοβερό καρφί Κακλαμάνη σε Μηταράκη!O υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης δεν άφησε το γάντι να πέσει και απάντησε με τον δικό του τρόπο στον υπουργό, κ. Μηταράκη που τον κάλεσε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Ο κ. Μηταράκης κάλεσε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον δήμο Αθηναίων, για το καλό, όπως είπε, της συνοχής της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, ο Νικήτας Κακλαμάνης όταν ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη δήλωση από το περιστύλιο της Βουλής έστειλε το μήνυμά του στον κ. Μηταράκη αλλά και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κακλαμάνης κάλεσε τους υπουργούς της κυβέρνησης να κοιτούν τη δουλειά τους στα υπουργεία και να αφήσουν το δήμο Αθηναίων, ενώ παρέπεμψε και σε συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είχε πει πως η Νέα Δημοκρατία δεν δίνει χρίσματα, απλά δηλώνει στήριξη.


πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *