Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Όταν τα H&M Αγγλίας τουίταραν: "o PAOK panw apo ola!"

Tον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση που αποκάλυψε η Huffington Post, πως ένας Έλληνας βρέθηκε από λάθος στο “τιμόνι” του twitter του H&M Αγγλίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κάποιο μπέρδεμα του δημοφιλούς μέσου “διάβασε” λανθασμένα το λογαριασμό του έλληνα χρήστη και τον συνέδεσε σε αυτόν του H&M UK, παγιδεύοντάς τον εκεί.

Στα δύο πρώτα tweets, ο Έλληνας αναρωτιέται τι έχει συμβεί και μάλιστα στέλνει ερώτημα στον λογαριασμό διαχείρισης του Twitter:


Μόλις, όμως, συνειδητοποιεί τι συμβαίνει, αποφασίζει - κάτι που θα έκαναν οι περισσότεροι σε αντίστοιχη κατάσταση- να εκμεταλλευτεί το γεγονός, με τον πιο χιουμοριστικό και... ελληνικό τρόπο. Αφιέρωσε, λοιπόν, στους φίλους του, το εξής tweet:


Όπως ήταν φυσικό, οι αναρτήσεις σβήστηκαν εντός λίγων λεπτών, ενώ μέχρι στιγμής τα H&M δεν έχουν κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.



πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *