Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αύριο στις 6μ.μ Φ.Ο.Α-Πανεδεσσαϊκός στο πρώτο ημιτελικό για τα play-off ανόδου !

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι αύριο στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας με τον Φ.Ο.Α να υποδέχεται τον Πανεδεσσαϊκό για το πρώτο παιχνίδι στη σειρά των play-off.
 Η ομάδα της Αριδαίας τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενώ αυτή της Έδεσσας 4η.Έτσι ο Φ.Ο.Α θα έχει πλεονέκτημα έδρας σε αυτή την σειρά, με την ομάδα που θα φτάνει πρώτη στις 2 νίκες να περνάει στον τελικό με μία εκ των Εύαθλο Πολυκάστρου-Ζαφειράκη Νάσουας!

Πολύ σημάντικες απουσίες για τον Φιλαθλητικό καθώς ο φετινός MVP Μακρόπουλος έπαθε διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση και τέθηκε εκτός για τον Σαββατιάτικο αγώνα.Επίσης θα απουσιάζει λόγω εξετάσεων ο Τζανής ενώ η ατυχία χτύπησε και τον Υφαντίδη που λόγω ενοχλήσεων στη μέση η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή!Για την ομάδα της Έδεσσας θα απουσιάζει ο Δάφνης λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Κατάμεστο αναμένεται το Δ.Α.Κ.Α μετά από πολύ καιρό ενώ έχουν ετοιμαστεί και κάποια happenings για το ημίχρονο! Το παιχνίδι γίνεται ακόμα ποιο ενδιαφέρον με την παρουσία του Αρβανιτάκη και Στρέπκου στην ομάδα της Έδεσσας και την παρουσία του Χαραλαμπίδη στην ομάδα της Αριδαίας!Προπονητής της Έδεσσας ο Αρδαιώτης Χασάπης ενώ προποντής του Φ.Ο.Α ο Εδεσσαίος Λούσης.

Χασάπης και Στρέπκος έδωσαν παρόν στην τελευταία προπόνηση του Φ.Ο.Α με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.Ο Στρέπκος προπονήθηκε με την ομάδα του Φ.Ο.Α ενώ Χασάπης παρακολούθησε την αρχή του προγράμματος. Πάντως δεν έλειψαν τα πειράγματα προς στην μεριά του προπονητή του Πανεδεσσαϊκου καθώς μεταξύ σοβαρού και αστείου τον κατηγόρησαν πως έφερε κακοτυχία στον Φ.Ο.Α  με τον τραυματισμό του Μακρόπουλου...

Μεγάλο ματς λοιπόν αύριο και εμείς ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος!




πηγή:ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *